Opdrachtgevers zijn vaak op zoek naar een invulling van een van onderstaande disciplines. Daar kunnen wij je uitstekend mee helpen. Maar we gaan verder want al deze disciplines zijn bij ons vloeibaar. Ze raken elkaar tenslotte altijd wel ergens. We creëren en realiseren vanuit een loket, wel zo handig.
Positionering

Wij positioneren jouw merk in jouw markt. Samen ontleden we jouw strategie, ontwikkelen we een propositie en definiëren de doelgroep. Vervolgens creëren we voor jou en je team de passende tools om jouw verhaal effectief en doelgericht uit te dragen.Gedragsverandering

Gedrag verander je niet zomaar. Dat is complex. Wij analyseren de situatie en creëren communicatie-oplossingen. Hetzelfde geldt voor cultuurverandering in bedrijven en organisaties. Eerst de problemen herkennen, vervolgens inzetten op passende creatieve oplossingen.Gebiedscommunicatie

Met gebiedscommunicatie helpt NDOC het imago van een wijk of een buurt te verbeteren en stimuleren we zo bijvoorbeeld de verkoop van vastgoed. Verdient een wijk wat kleur op de wangen, dan ontwikkelen we een gebiedspromotiecampagne; elke wijk en elk gebied heeft fantastische verhalen om te delen. Dat pakken we samen op.

Logo en huisstijl

Dit is echt waar onze roots liggen: grafisch design, met een verhaal. We hebben daarin inmiddels een typische eigen signatuur ontwikkeld: heldere designs met een miniverhaal. Natuurlijk hebben we een bepaalde basis nodig om te kunnen starten, maar uiteindelijk maak je een huisstijl traject bij ons zo groot als jezelf wilt. Dat maakt ons bureau toegankelijk voor zowel starters als multinationals en overheden. Iedereen krijgt de aandacht die ze verdient.

Praktisch grafisch werk

Denk hierbij aan elk denkbare publicatie waar een goed grafisch design voor nodig is. Schakel ons dus ook gerust in voor het design van je boek, cover, brochure, folder, flyer etc. Buiten dat je van ons mag verwachten dat alle kennis rondom reproducties aanwezig is denken we ook met je mee. Zie ons op dit gebied dan ook als uitvoerders+.

Infographics

Is je boodschap complex? Dan kan een visual of een infographic uitkomst bieden. Wij zijn beelddenkers, we denken mee over de structuur van het verhaal, versimplificeren data en komen zo tot de kern.

Explanimation

Wil je op een dynamischere wijze je boodschap overbrengen dan maken we een explanimation voor je. Aan de hand van je wensen maken we een storyboard. Lekker met potlood. Pas als jij 100% tevreden bent gaan we er een dynamisch geheel van maken. Inmiddels hebben we samen ook al de teksten afgestemd voor de voice-over. Geluidseffecten toevoegen en de video kan worden verspreid. Eventueel helpen we je ook daarmee.Illustraties

Voor nagenoeg alle producties is beeld van wezenlijk belang. We hebben sowieso een fantastische pool van fotografen beschikbaar, maar we hebben een extra troef. Zo illustreren wij nog in eigen huis. Van Aquarelle tot pictogram. Voor veel opdrachten is dit van meerwaarde. Maar bel ons ook gerust als je om één enkele illustratie verlegen zit.

Meer weten?

Bel Lex
0344 57 28 57
Wanted: (meewerkend) Traffic manager (32-40 uur)Of laat een
bericht achter

NDOC.nl is de werknaam van Nout Design BV / Privacy verklaring / Algemene voorwaarden